Kendra Wilkinson luopuu jättirinnoistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen povipommi Kendra Wilkinson tuli tunnetuksi Playboy-lehden perustaja Hugh Hefnerin taannoisena tyttöystävänä ja realitysarjan muodokkaana tähtenä. Nyt raskas rintavarustus on alkanut tympiä vaaleaa neitokaista, joka kertoi viime viikolla kärsineensä raskauden jälkeisestä masennuksesta.

Kendra Wilkinson ja hänen nykyinen aviomiehensä Hank Baskett vierailivat torstaina Lopez Tonight -keskusteluohjelmassa, jossa Kendra kommentoi myös rintavarustustaan. Äskettäin lapsen saanut julkkisneitokainen kertoi olleensa shokissa siitä kuinka raskaus vaikutti hänen vartaloonsa ja kertoi haluavansa rintojen pienennysleikkauksen.

– Minusta ne tuntuvat nyt hieman liian raskaalta. Minä tulen varmasti kaipaamaan niitä. Mitä te kundit olette mieltä? Kendra villitsi yleisöä.

Kendra kertoi tehneensä raskausaikanaan kipsivaloksen vauvamasustaan ja nyt hän kertoi tekevänsä vielä samanlaisen muiston myös rinnoistaan ennen niiden pienentämistä. Lisäksi hän totesi välttelevänsä vielä operaatioita kasvoihinsa, mutta paljasti aikovansa vanhemmiten tehdä niitäkin.

Kendra Wilkinson on tullut amerikkalaisille tutuksi erityisesti The Girls Next Door -nimisestä realitysarjasta, jossa seurataan Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmen tyttöystävän elämää. Mogulin itsensä lisäksi naispääosissa nähdään siis Holly Madison, Kendra Wilkinson ja Bridget Marquardt.