Brittitähden ura loppui kokaiinivideoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittijulkkis Kerry Katona jäi viime vuoden elokuussa kiinni kokaiinin käytöstä kotonaan pian sen jälkeen kun oli hakenut lapsensa kotiin lentokentältä heidän saapuessaan isänsä luota. Tapaus tuli nopeasti julkisuuteen.

Atomic Kitten -yhtyeen riveissä tunnetuksi tullut ja sittemmin varsin epäonniselle soolouralle lähtenyt Kerry Katona kuvattiin käyttämässä kovia huumeita kotinsa kylpyhuoneeseen asennetun videokameran avulla. Poppari-realitytähden ura päättyi siihen. Esimerkiksi kauppaketju Island antoi silloiselle mainoskasvolleen heti potkut.

Nyt Kerryn ex-aviomies Mark Croft on paljastanut kulissien takaisia tapahtumia News of the World -lehdelle. Hän kertoo varoittaneensa Katonaa huumeidenkäytön riskeistä uralle. Croftin mukaan Kerry on nyt lähes vararikosa, koska häntä ei haluta enää mukaan mainoskampanjoihin ja viihdelehtien mainoksiin.

Vuoden julkkisäidiksi Britanniassa aikoinaan peräti kaksi kertaa valittu 28-vuotias Kerry Katona on jo aiemmin julkisesti valitellut rahapulaansa, mutta hänellä on kuitenkin ollut varaa hankkia huumeita.  Island seisoi Katonan takana hänen aikaisemmista sekoiluistaan ja ongelmistaan huolimatta, mutta huumekäry oli yhtiölle liikaa. Hän ehti toimia kauppaketjun mainoskasvona neljän vuoden ajan.