Mallikaunottaren masturbaatiokuva vie leffafirman käräjille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Marraskuussa Suomessa ensi-iltansa saanutta Lomaterapiaa-elokuvaa tullaan lähiaikoina puimaan myös leivättömän pöydän ääressä, sillä elokuvan masturbaatiokohtauksessa nähtävästä valokuvasta on syntynyt muhkea kiista.

Kyseisessä kohtauksessa mieshahmo odottaa vaimonsa poistuvan hotellihuoneesta, jotta voisi viettää laatuaikaan valokuvan kanssa, jossa nähdään aiemmin mallina toiminut Irina Krupnik. Kyseessä on yhdeksän vuoden takainen mallikuva, jota ei olisi Krupnikin mukaan saanut käyttää kohtauksessa. NBC Universal puolestaan väittää että sillä on oikeus käyttää valokuvaa elokuvassaan.

30-vuotias Krupnik kertoo antaneensa kuvan käyttöoikeudet kuvapalvelulle, joka on ilmeisesti myynyt sen tuotantoyhtiölle, Entertainment Weekly uutisoi. Nyt Irina Krupnik vaatii tuotantoyhtiöltä peräti kymmenen miljoonan dollarin korvauksia. Hän jätti asiaa koskevan haasteen torstaina New Yorkin tuomioistuimeen, koska ei olisi koskaan antanut lupaa käyttää kuvaansa seksuaalisessa tarkoituksessa.