Mitä ihmettä Lindsay Lohanille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kovia kokenut Hollywood-tähti Lindsay Lohan on ollut vaikeuksissa viime kuukausina niin yksityiselämänsä kuin työelämänsäkin saralla. Taannoiset huumesekoilut, vankilatuomio ja vieroitukset veivät häneltä ensin työt ja sitten myös lesbosuhde kariutui riitaisesti.

Viime aikoina Lindsay on usein ikuistettu varsin vähissä vaatteissa ja jopa alastonkuvissa. Nyt on kuitenkin toinen ääni kellossa, sillä Lindsay on kuvattu suorastaan amishmaisessa asussa. Julkkistähti näytti pienessä hatussaan sekä mustissa vaatteissaan ja hiuksissaan kerjäläisen ja pullomummon välimuodolta. Katso kuvat tästä.

Syy moiseen asuun ei ole selvillä. Vielä viime viikolla Lindsay Lohan nähtiin poseeraamassa Vogue-lehden sivuilla avonaisessa valkoisessa kauluspaidassa. Sen alla ei kuitenkaan ole mitään, joten neitokainen nähdään lähes yläosattomissa.