Uusi paljastus Tiger Woodsin pahoinpitelystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu urheilijatähti Tiger Woods joutui massiivisen seksiskandaalin pyörteisiin 27. marraskuuta, jolloin hänen vaimolleen Elin Nordegrenille selvisi aviomiehen uskottomuus. Tuolloin raivostunut Elin ajoi takaa miestään, joka pakeni kotoaan autolla. Mies ajoi kuitenkin puuhun heti kotipihan välittömässä läheisyydessä.

Tämän jälkeen vaimo mätki autoa ja miestään golf-mailalla. Loukkaantunut Tiger Woods kiidätettiin paikalta ambulanssilla sairaalaan. Nyt tuosta tilanteesta on saatu lisää tietoa. Viihdesivusto X17 nimittäin kertoo, että ambulanssimiehet eivät päästäneet vaimoa mukaan ambulanssiin, koska he luulivat hänen joutuneen Tigerin pahoinpitelemäksi. Tämä siitä huolimatta, että Tigerillä oli kolarista aiheutuneita vammoja kasvoissaan.

Eilen julkaistun poliisiraportin mukaan Elin joutui tulemaan sairaalaan perässä omalla autollaan ja hän sai ensihoitajilta tuona iltana myös kaksi pulloa kipulääkkeitä. Raportista vahvistui lisäksi, että Tiger Woods oli ottanut ennen välikohtausta voimakasta Vicodin-lääkettä.