Yläasteen opettajalla seksisuhde 14-vuotiaaseen oppilaaseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka Britanniassa kohuttiin tapauksesta, jossa naispuolisen balettiopettajan epäillään kaapanneen 15-vuotiaan miespuolisen oppilaan useita kertoja hotellihuoneeseen seksiä varten.

Nyt Yhdysvalloissa on tullut ilmi hieman samankaltainen tapaus, kun yläasteen opettaja Amy Beck ilmoittautui poliisille sen jälkeen kun hän alkoi tuntea tunnontuskia seksisuhteestaan 14-vuotiaaseen miespuoliseen oppilaaseensa. Beck on kolmen lapsen äiti, jonka aviomies on poliisi.

33-vuotiasta opettajaa tullaan syyttämään Burbankin tuomioistuimessa seksisuhteesta alle 16-vuotiaaseen. Yhteensä syytekohtia on ainakin neljä, Gather-julkaisu uutisoi. Maksimituomio voi olla jopa seitsemän vuotta vankeutta. Viranomaisten mukaan suhde jatkui viime vuoden maaliskuusta syyskuuhun. Beck odottaa tällä hetkellä oikeudenkäyntiä kaltereiden takana, sillä hänen takuusummakseen määrättiin 400.000 dollaria.