Huippumalli: ”Olin raskauden aikana kuin E.T.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Gisele Bundchen synnytti joulukuun alkupuolella esikoispoikansa, joka sai nimen Benjamin. Huippumalli on sittemmin pysytellyt poissa julkisuudesta, mutta nyt hän on tehnyt paluun osikoihin. Gisele kertoo raskaudestaan ja synnytyksestään Vogue-lehden huhtikuun numerossa.

Bundchen paljasti synnyttäneensä keisarinleikkauksen sijaan luonnollisesti alateitse eräänlaisessa kylpyammeessa äitinsä ja miehensä läsnäollessa. Keisarinleikkaus ei ollut hänelle edes vaihtoehto.

– Se oli elämäni uskomattomin kokemus. Halusin kokea kuinka hän tulee minun ruumiistani. En ole koskaan tuntenut itseäni niin voimakkaaksi kuin synnyttämisen jälkeen katsoin häntä ja ajattelin että me teimme sen yhdessä, Gisele kertoi.

Raskauden aikana vain 15 kiloa lihonut huippumalli palasi pian synnytyksen jälkeen jo töihin. Hänen oma peilikuvansa ei kuitenkaan ollut Giselelle mieleen.

– Menin studiolle ja olin kuin E.T. Ajattelin että ”Wow, mistä nyt tuulee?”. Hiukset ja meikki? En ollut katsonut itseäni peiliin puoleentoista kuukauteen. Olin ollut kotona ja touhunnut lasten, mieheni ja koirieni kanssa.

Lapsi on Giselelle ensimmäinen, mutta Tomilla on kaksivuotias Jack-poika edellisestä suhteestaan näyttelijä Bridget Moynahanin kanssa. Pariskunta avioitui helmikuussa 2009 salaisessa häätilaisuudessa, joka sai lopulta kovasti julkisuutta, kun tieto tilaisuudesta levisi, ja tilaisuuden turvamiehet ottivat yhteen paparazzien kanssa.

29-vuotias brasilialaissyntyinen Gisele Bundchen on Forbes-lehden mukaan nykyisin maailman parhaiten palkattu supermalli ja Guinnessin ennätyskirjan mukaan myös maailman rikkain supermalli. Hän tienaa vuodessa noin 25 miljoonaa dollaria. Bundchenilla on hallussaan myös ennätys maailman eniten lehtien kansissa poseeranneena mallina. Hän on urallaan toiminut yli 20 brändin kasvona ja näytellyt elokuvissa Paholainen pukeutuu Pradaan ja Taxi.