Kohumissi Inka Kytö: ”Päälleni syljetään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

20-vuotias suomalainen mallikaunotar Inka Kytö pääsi taannoin osallistumaan maineikkaaseen Miss Hawaiian Tropic -kilpailuun ilman Suomen osakilpailun voittoa lähetettyään kuvansa suoraan kilpailun järjestäjälle Yhdysvaltoihin. Nyt hän on avautunut kohtelustaan toisten naisten keskuudessa.

– Olen joutunut jo moneen tilanteeseen muiden muassa kateellisuudesta johtuen. Monet tytöt ovat huudelleet perääni vaikka mitä törkeyksiä. Myös päälle sylkemistä, kamppausta, tönimistä, pulloja päin heittelyä ja tappelutilanteita on syntynyt paljon. Ei ole uutta jos kokonainen tyttöporukka heittää minut maahan ja heittää drinkit päälle ja jos tuo ei vielä riittänyt, pari sanallista kommenttiä perään auttanee, Inka Kytö kertoo Staralle.

Kiusaaminen on jatkunut myös sähköisessä tietoverkossa, kun nettikiusaajat ovat iskeneet myös kohumissin kimppuun virtuaalisesti.

– Myös netin välityksellä ”kiusaamista” on tullut, tosiaan kaikki tyttöjen suusta. Miehet puolestaan ahdistelevat lähinnä viestien kautta, ja niinkuin Viivi Pumpanen on jo kommentoinut hänelle käymistä tilanteista, myös minun postiini noita kikkelin kuvia on aika lailla tullut.

Inka Kytö nähdään poseeraamassa myös viihdelehti Staran sivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.