Lopun alkua? Silikoni-Heidi palkkasi oman meedion

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailman suurimpiin julkkistyrkkyihin lukeutuva realitutähti Heidi Montag on jälleen otsikoissa, kun hän erotti poikaystävänsä managerin virastaan ja palkkasi itselleen tiedottajaksi meedion. Ihmis-Barbien epäillään nyt olevan romahtamispisteessä, sillä yleensä moisiin toimenpiteisiin on ryhdytty hieman ennen mahalaskua.

Aviomies Spencer Pratt sai siis potkut ja tiedottajan pestiin kiinnitettiin henkiparantajana ja meediona Hollywoodissa tunnettu Aiden Chase. Heidi perusteli valintaansa People-lehdessä sillä, että Aiden on parantanut hänen elämäänsä, joten oli aivan luonnollista pyytää hänet manageroimaan myös uraa. Sillä rintamalla lieneekin haasteita, sillä Heidi ei lukeudu nykyisin vetovoimaisimpiin tähtiin.

Äskettäin Heidi Montag kuitenkin osoitti, että ähänellä on vielä huumorintajua jäljellä. Realitytähti ansaitsi rahaa tähdittämällä rahoitusalan yhtiön televisiomainosta, jossa hän teki pilaa itsestään julkisuudessa esitetyistä väittämistä sekä tietenkin myös kauneusleikkaustensa tuloksista.