Muistatko tämän Cheryl Colen rohkean poseerauksen?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi brittimiesten toimesta viime vuonna äänestämä Cheryl Cole on ollut viime viikkoina otsikoissa lähinnä aviomiehensä uskottomuuskohun ja sen aiheuttaman eron takia. Avioeroa ei ole vielä haettu, mutta kaunottaren taustavoimat vahvistivat sen jo aiemmin.

Nyt Cheryl Cole on valittu amerikkalaisen viihdesivuston listauksessa viime vuoden seksikkäimmäksi naiseksi. Yhdysvalloissa mahdollisesti alkaneen vuoden aikana uraa X Factor -ohjelman tuomarina tekevä kaunotar ansaitsi varmasti voittonsa. Samalla julkaisu on kaivanut arkistoistaan yhden ehkäpä näyttävimmistä Cheryl Colen valokuvista. Katso kuva tästä.

Cheryl ehti jo aiemmin ilmoittaa jättäytyvänsä hyvin alkaneelta laulajanuraltaan sekä televisiouraltaan perustaakseen perheen. Vain muutama viikko tämän jälkeen aviomies Ashley Cole jäi kiinni vaimonsa pettämisestä useiden naisten kanssa, mikä oli luonnollisesti kova paikka popkaunottarelle ja hänen haaveilleen. Parhaillaan Simon Cowell yrittää ylipuhua häntä muuttamaan Los Angelesiin.