South Park sivaltaa Tiger Woodsia seksiriippuvuudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin nähtävä erittäin suosittu amerikkalainen animaatiosarja South Park on ollut lukuisia kertoja ongelmissa liian kärjekkäiden vitsiensä sekä esimerkiksi julkkiksiin ja poliitikoihin kohdistuneiden sivallusten takia. Seuraava kohde tulee olemaan seksiskandaalissa viime kuukaudet rypenyt golf-tähti Tiger Woods.

Tiger seikkailee suosikkisarjan 14. tuotantokauden avausjaksossa 17. maaliskuuta. Jaksossa Woods tapaa South Parkin pojat kuvitteellisessa coloradolaisessa kaupungissa. Tarkempaa juonta ei ole paljastettu, mutta toinen sarjan luojista, Matt Stone, kertoi tapauksen liittyvän jotenkin seksiriippuvuuteen.

Edellisen kohun aiheutti Meksikon presidentin kustannuksella pilailu. Meksikossa näkyvä MTV Latin American -kanava päätti nimittäin jättää esittämättä jakson, jossa Meksikon presidentti Felipe Calderon esitetään tuhlailevana. Kanavan mukaan jakso nimittäin hyllytettiin, koska siinä nähtiin Meksikon lippu ilman lupaa, BBC uutisoi. Maassa kerrotaan olevan tarkat ohjeet siitä miten maan lippu voidaan julkisesti esittää. Sarjan fanit eivät ole kuitenkaan väitteitä uskoneet.