Adrianne Curry kokkasi pylly paljaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen mallimarkkinoiden suomalaisittain tuntemattomimpiin nimiin lukeutuva realityjulkkis Adrianne Curry on kotimaassaan jo varsin tunnettu julkkistähti. Huippumalli haussa -kisan voittaja ei ollut kuitenkaan kovinkaan aktiivisesti otsikoissa ennen kuin ryhtyi julkaisemaan itsestään kuvia verkossa.

Syyskuussa povekas mallikaunotar antoi aihetta otsikoihin julkaisemalla Twitter-blogissaan omia bikinikuviaan. Sittemmin sama teema jatkui, kun Curry julkaisi kuvan, jossa hän pelasi alastomana World of Warcraft -peliä. Samoilla linjoilla mennään nytkin, kun Adrianne julkaisi eilen kuvan, jossa hän kokkailee peppu vilkkuen keittiössään. Katso kuva tästä.

27-vuotias Adrianne Curry voitti Huippumalli haussa -realitykilpailun ensimmäisen Yhdysvaltojen tuotantokauden vuonna 2003. Sittemmin hän on tehnyt menestyksekästä uraa mallina ja poseerannut kymmenien lehtien sivuilla. Maxim-lehden lukijat äänestivät Curryn taannoin maailman seksikkäimpien naisten joukkoon.

Adriannen ja muiden julkkistähtien kulumisia voit seurata reaaliajassa Staran Jetset Live! -palvelusta.