Francia Raisa rullaluisteli muodokkaana bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-kaunotar Francia Raisa lukeutuu viihdemaailman nouseviin tähtiin, sillä hänet nähdään parhaillaan The Secret of Life of the American Teenager -televisiosarjan tähtenä. Viikonloppuna muodokas kaunotar päätti kokeilla rullaluistelua.

Raisa hauskutti kokeilullaan lähinnä ohikulkijoita ja paparazzeja, sillä meno ei ollut kovinkaan varmaa. Francia itse otti kuitenkin huomiosta kaiken hyödyn irti ja järjesti kuvaajille ja ohikulkijoille nähtävää ainakin silmänruoan merkeissä. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Francia Raisa on urallaan ehtinyt näytellä jo useissa televisiosarjoissa. Hänen ensimmäinen näkyvämpi roolinsa oli vuonna 2005 Over There -nimisessä televisiosarjassa. Sittemmin sarjoja on tullut enemmänkin, mutta varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa. Tänä vuonna hänet nähdään myös The Cutting Edge: Fire & Ice -televisioelokuvassa.