Nicole Scherzinger hehkeänä kuntosalilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pussycat Dolls -tanssiryhmän keulahahmo Nicole Scherzinger on nykyisin yksi maailman seuratuimpia popkaunottaria. Häneen kohdistuvaa mediahuomiota ei ole ainakaan vähentänyt seurustelu Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamiltonin kanssa. Pariskunta erosi jo kuukausia sitten, mutta on sittemmin palannut taas yhteen.

Helmikuun puolivälissä Nicole ikuistettiin juhlimassa vähissä vaatteissa Brasiliassa Rio De Janeiron karnevaaleilla. Nyt hänet on bongattu poistumassa kuntosalilta varsin hehkeässä kunnossa. Katso kuvat tästä.

Nicole lienee ollut harjoittelemassa Tanssii tähtien kanssa -realitykilpailun uutta tuotantokautta varten. Hänet on kiinnitetty mukaan ohjelman kilpailijaksi, ja tunnetun tanssiryhmän jäsenenä hänelle onkin jo asetettu suuria odotuksia kisamenestyksen suhteen.