Teinitähden äiti pihkassa tyttärensä poikaystävään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva teinitähti Miley Cyrus vahvisti viime viikolla julkisen salaisuuden ja kertoi seurustelevansa itseään kaksi vuotta vanhemman näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa.

17-vuotias Miley Cyrus ja 19-vuotias Liam Hemsworth ovat seurustelleet jo kuukausia. Pari tapasi toisensa näytellessään yhdessä The Last Song -elokuvassa. Valkokangasromanssi muuttui siis kulissien takana oikeaksi romanssiksi. Miley kertoi myös oman äitinsä olevan ihastunut tyttärensä poikaystävään.

– En tiedä kumpi oli häneen aluksi enemmän pihkassa, minä vai äitini. Minä ajattelin, että hän on ehkä liian nätti poika. En halunnut olla sellaisen ihmisen kanssa joka on paremman näköinen kuin minä. Se on hieman outoa, Miley kertoi Entertainment Tonight -ohjelmassa.

Mileyn äiti Tish toimi elokuvan vastaavana tuottajana. Liam kertoi lähentyneensä Mileyn kanssa kuvausten aikana, koska heillä ei ollut muutakaan seuraa kuvauksissa.

– Vietimme paljon aikaa yhdessä. Kuvasimme yhdessä joka päivä ja viikonloppuisin olimme toisillemme eräänlaiset ainoat ystävät siellä suunnalla. Tulimme todella läheisiksi ja nautimme toistemme läsnäolosta, Liam Hemsworth kertoi.

Lisäksi Liam kertoi pitäneensä suutelukohtauksia outoina, sillä Mileyn koko perhe oli läsnä kuvauksissa. Paikalla olivat tuottaja-äiti, sisko, isä ja jopa isoäiti. Hemsworth naureskelikin haastattelussa, että isoäidin olisi pitänyt ohjata koko elokuva, sillä hän oli päivittäin mukana kuvauksissa ja seurasi tapahtumia tarkasti monitoreista kuulokkeet päässään.