Tiffani Thiessen peppu pystyssä ja läpinäkyvässä paidassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähtien kuumimpaan ykköskaartiin 90-luvulla lukeutunut näyttelijäkaunotar Tiffani Thiessen nousi aikoinaan maailmanlaajuisesti tunnetuksi tähdeksi Beverly Hills 90210 -menestyssarjan ansiosta. Sittemmin hän on viettänyt hiljaiseloa otsikoista jo vuosien ajan.

Nyt Tiffani Thiessen nähdään kuitenkin upeissa mallikuvissa, joiden ikuistamisen ajankohdasta ei ole tosin tietoa. Näyttävissä kuvissa Hollywood-kaunotar nähdään muiden muassa poseeraamassa bikiniasussa ja nahkasaappaissa ulkona sekä läpinäkyvässä narupaidassa. Katso kuvat tästä ja tästä.

36-vuotias Tiffani Thiessen aloitti näyttelijäuransa jo vuonna 1989 suositun Saved By The Bell -televisiosarjan tähtenä. Hän näytteli sarjassa neljän vuoden ajan ja vilahti samoihin aikoihin myös Pulmuset-sarjassa. Varsinaisen läpimurtonsa Tiffani Thiessen teki vuonna 1994, kun hänet kiinnitettiin Beverly Hills 90210 -sarjaan, josta tuli maailmalaajuinen jättimenestys. Sarjan päättymisen jälkeen hän ei kuitenkaan kyennyt pysyttelemään supertähtien sarjassa, vaikka on tehnyt vuosien varrella rooleja lukuisissa televisiosarjoissa ja muutamissa elokuvissa.