Turku polttopisteessä ympäri maailmaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

David Beckhamin loukkaantuminen jalkapallopelissä ja sen seurauksena hänen lennättämisensä leikattavaksi Suomen Turkuun on noussut yhdeksi tämän hetken ykkösuutisista ympäri maailmaa. Samalla katseet ovat kääntyneet kohti Turkua, jossa Davidin katkennut akillesjänne leikattiin eilen.

Tänään Turkuun sapuuu myös Victoria Beckham, vaikka vielä eilen hänen kerrottiin lentävän Milanoon miestään odottamaan. Toisenkin superjulkkiksen saapuminen maahamme nostaa median mielenkiintoa entisestään. Eilen Davidin saapuminen noteerattiin ”paparazzikuvien” kera laajasti myös viihdelehdissä ja samalla kuvat ankeasta talvisesta Suomesta ovat levinneet nopeasti.

Turkulaista arkipäivän katumuotia esiteltiin esimerkiksi suositussa Splash-uutispalvelussa, ja valokuvat sairaalaan saapuvasta supertähdestä julkaistiin sadoissa medioissa ympäri maailmaa. David Beckhamia kehuttiin kuvissa ”tulikuumaksi”.