Victoria Beckham kiirehtii kohti turkulaista sairaalaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jalkapalloilija David Beckham lennätettiin eilen Suomeen leikattavaksi hänen loukkaannuttuaan pelissä. Tänään perässä on saapumassa myös julkkistähden vaimo Victoria Beckham. Hänet kuvattiin eilen Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä, jossa hän nousi Lontoon koneeseen.

Victoria saapuu Suomeen siis Lontoon kautta ilman perheen lapsia. Beckhamien lehdistöedustaja Simon Oliveira vahvisti asian STT:lle eilen illalla. Hänen saapumisaikansa Helsinkiin ja sitä kautta Turkuun on pidetty salassa. Victoria kuvattiin eilen lentokentällä matkalla Suomeen. Katso kuvat tästä.

Artikkelin alta voit katsoa myös videon, jossa nähdään millainen paparazzikaaos LAX-lentokentällä syntyi Victorian saavuttua sinne. David Beckham leikattiin eilen turkulaisessa yksityissairaalassa sen jälkeen kun hänen akillesjänteensä oli katkennut AC Milanin pelissä. Urheilumaailmassa odotetaan nyt kovasti tietoa kuinka pitkälle sairauslomalle Beckham passitetaan.