Rosie Huntington-Whiteley paljasti rintansa vaatemainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley lukeutuu tämän hetken kuumimpiin nousijoihin mallibisneksessä. Talven aikana läpimurtonsa tehnyt kaunotar nähdään nykyisin viikoittain viihde- ja muotilehdissä.

Tällä kertaa hän koristaa muotisuunnittelija Thomas Wylden mallistoa kuvissa, joita kaikkia ei heti uskoisi vaatemainoksiksi. Huntington-Whiteley nähdään nimittäin osassa kuvia yläosattomissa rinnat paljaana. Suurimmassa osassa kuvia hän poseeraa kuitenkin vaatetettuna. Katso kuvat tästä. Edellisen kerran hän esitteli rintojaan vain viikko sitten Purple-lehden sivuilla.

22-vuotias englantilaissyntyinen Rosie Huntington-Whiteley tuli alunperin tunnetuksi Victoria’s Secret -mallina, ja vuonna 2008 hän koristi muiden muassa maineikkaan Vogue-lehden kantta. Tavistockissa syntynyt kaunotar on sittemmin nähtyi muiden muassa Teen Vogue ja Vogue Nippon -lehdissä. Hänet löydettiin aikoinaan malliksi suoraan koulunpenkiltä. Omasta mielestään hän ei ollut tarpeeksi nätti malliksi, mutta toista mieltä ovat olleet muiden muassa Ralph Lauren, Tommy Hilfiger ja Max Azria. Rosien ura lähti rakettimaiseen nousuun viime kesänä, kun hän pääsi mukaan nakuilemaan maailmankuuluun Pirelli-kalenteriin lukuisten supermallien kanssa.