Heidi Montag ulkoilutti huimia DDD-rintojaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on ollut viime aikoina otsikoissa pääasiassa kauneusleikkaustensa merkeissä, vaikka äskettäin hän tähditti myös erästä rahoitusalan televisiomainosta. Kymmenen kauneusleikkausta päivässä taannoin teettänyt ja näihin operaatioihin melkein kuollut povipommi ei piilottele uusia muotojaan.

Heidillä on nykyisin DDD-kokoinen rintavarustus, mutta hän haluaa kasvattaa varustustaan edelleen ainakin H-kokoiseksi. Ihmis-Barbie -lempinimen leikkaustensa lopputuloksen ansiosta saanut julkkistähti on nyt bongattu ulkoiluttamassa rintojaan kuvaussession tiimellyksessä. Poseerauksista päätellen tarkoituksena oli esitellä varustusta myös paparazzeille ja saada siten lisää otsikoita. Siinä hän onnistuikin. Katso kuvat tästä tai tästä.

Aikoinaan televisiotähtenä tunnetuksi tullut Heidi Montag, nykyisin virallisesti Heidi Pratt, haikailee uusien muotojensa myötä pääsystä Playboy-lehteen. Viimeisimpien leikkausten jälkeen viihdelehdissä on kuitenkin avoimesti kritisoitu leikkauksen tuloksia ja sitä kuinka muovisen näköinen Heidistä on niiden myötä tullut.