Ikivanha suosikkiohjelma tekee paluun – Paula Abdul tuomarina

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin televisioruudut suorastaan pullistelevat erilaisia realityohjelmia, joissa viihdemaailmaan etsitään uusia lupaavia kykyjä. American Idol, Talent ja X Factor eivät kuitenkaan olleet läheskään ensimmäisiä genrensä ohjelmia. Suomessakin ihasteltiin aikoinaan muiden muassa Tenavatähti ja Kiitorata -ohjelmien antia.

Yksi genren merkittävimmistä pioneereista on ollut kuitenkin amerikkalainen Star Search, joka esitteli aikoinaan laulajina lukuisia nykypäivän supertähtiä. Ohjelmassa esiintyivät muiden muassa Britney Spears, Justin Timberlake ja Destiny’s Child. Nyt ohjelma aiotaan kaivaa jälleen naftaliinistä ja kiillottaa uuteen kuosiin, Entertainment Weekly uutisoi.

Julkaisu on saanut tietää kulissien takaa, että Yhdysvalloissa ABC-kanavalle vuonna 2011 palaavan ohjelman tuomaristoon ollaan kiinnittämässä American Idol -ohjelmasta taannoin epäselvien vaiheuden myötä potkut saanut ex-poptähti Paula Abdul. Neuvottelujen kerrotaan olevan jo loppusuoralla. Ohjelmaa on yritetty elvyttää aiemminkin. Vuonna 1983 lanseerattu ohjelma teki toisen tulemisensa vuonna 2003, mutta se lopetettiin jo seuraavana vuonna.