Näyttelijäkaunotar toipuu avioerosta bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijätär Kate Winslet ja hänen ohjaaja-aviomiehensä Sam Mendes ovat päätyneet avioeroon. Vuodesta 2003 naimisissa ollut pariskunta on eronnut jo aiemmin tänä vuonna, mutta toivat eronsa julkisuuteen vasta nyt, People-lehti uutisoi.

Nyt Kate Winslet on ikuistettu toipumassa erostaan Puerto Vallartassa, Meksikossa, jonne hänen uskotaan paenneen erouutisen aiheuttamaa mediakohua. Hän vietti toissapäivänä leppoisaa lomapäivää ottaen aurinkoa bikineissä suurehkon purjeveneen kannella. Katso kuvat tästä. Veneellä oli mukana myös miesseuraa, mutta ainakaan kuviin ei kovin romanttisia kohtauksia saatu ikuistettua.

Eronnut pariskunta on tehnyt menneinä vuosina myös töitä yhdessä, sillä Mendes ohjasi viime vuonna julkaistun Revolutionary Road -elokuvan, jossa Winslet näytteli pääosaa. Parin ero tuli pienoisena yllätyksenä, vaikka siitä olikin nähtävissä viitteitä jo tämän vuoden Oscar-gaalassa, jonne Winslet saapui aikaisemmista vuosista poiketen yksin. Pariskunnalla on yhteinen seitsemänvuotias poika, jonka huoltajuuden he tulevat jatkossa jakamaan. Winsletilla on lisäksi yhdeksänvuotias tytär aiemmasta avioliitostaan.