Madonna ”suolasi” härskisti Lindsayn pokausyrityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tunnetaan biseksuaalina julkkistähtenä, joka on viime aikoina ollut jälleen otsikoissa lähinnä riitojensa merkeissä. Nyt on selvinnyt, että poptähti Madonna ei ilmeisesti ainakaan lukeudu Lindsay Lohanin ystäviin. Supertähti esti nimittäin on-off-miesystävänsä ja Lindsayn tapaamisen.

Madonnan miesystävä Jesus Luz oli isännöimässä teemailtaa Pariisin muotiviikoilla yhdessä Alicia Keysin ja tämän poikaystävän Swiss Beatzin kanssa. Brittiläisen Mirror-lehden saamien tietojen mukaan Lindsay suunnitteli tapaavansa Jesusin ja pyysi taustavoimiaan järjestämään tapaamisen klubilla.

Madonna sai kuitenkin vihiä suunnitelmasta ja sai taustavoimansa hoitamaan järjestelyt lopulta niin, että Lindsay ei saanutkaan kutsua juhliin. Lehden mukaan Jesus ei halunnut olla Madonnan kanssa eri mieltä, sillä hän oli klubilla vain töissä. Näin ollen Lindsay Lohan joutui juhlimaan Pariisin yössä toisaalla.