Michael Jacksonille kaikkien aikojen diili

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime kesänä edesmennyt poptähti Michael Jackson on tehnyt postuumisti musiikkihistorian rahakkaimman levytyssopimuksen. Hänen perikuntansa ansaitsee tähden musiikilla huimat 250 miljoonaa dollaria.

Jacksonin nimellä on rahastettu jo tätä sopimusta ennen kymmeniä miljoonia, sillä jo viime syksynä sopimuksia erilaisista oheistuotteista oli jo yli 60 miljoonalla dollarilla ja sen lisäksi Jacksonin levyjä on myyty viime kesän jälkeen yli 30 miljoonaa kappaletta. Uusi levydiili on kuitenkin täysin ainutlaatuinen lajissaan.

Perikunnan ja Sonyn välinen sopimus sisältää kymmenen levyä. Yksi levyistä koostuu poptähden julkaisematta jääneistä uusista kappaleista, joita on olemassa vähintään tusina. Loput ovat erilaisia kokoelmalevyjä.