Pamela Anderson yllätettiin ilman meikkiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Pamela Anderson on ollut urallaan miljoonien miesten päiväuni, sillä muodokas tähti on tullut tutuksi muiden muassa Baywatch-ohjelmasta ja Playboy-lehdestä. Nyt 43-vuotias Pamela on ikuistettu vapaa-ajallaan, eikä näky ollut välttämättä kovin mieluista tähdelle itselleenkään.

Povipommi sattui nimittäin paparazzikuvaajien tähtäimiin kotinsa liepeillä, kun hän ei ollut laittautunut paparazzien kohtaamista varten. Meikittömänä kuvattu Pamela ei näyttänyt olevan kovin tyytyväinen jouduttuaan yllättäen valokuvaajien kohteeksi keskimääräistä homssuisemman näköisenä. Andersonin kun tiedetään rakastavan glamouria. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Pamela käväisi Britanniassa markkinoimassa Walkers Crisp -tuotteita. Samalla hän avautui haastattelussa myös yksityiselämästään ja kokemuksistaan taannoisen eron jälkeen.

– Minä särjen aina sydämeni. Ei sinkkuna eläminen ole niin kovin paha asia. Kaipaan kuitenkin seksiä, koska se auttaa minua rentoutumaan. Ja minä olen nyt todella rentoutumisen tarpeessa, Pamela Anderson kertoi Sunday Mirror -lehdelle.