Battlefield Bad Company 2 näytti Heavy Rainille kaapin paikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikkojen kohtuin peliuutuus Heavy Rain on joutunut antamaan tilaa uudemmille tulokkaille Suomen virallisella FIGMA-pelilistalla. Tänään julkaistulla listalla suosikkipeli putosi peräti kolmanneksi, kun edelle puskivat suoraan listaykköseksi noussut Battlefield Bad Company 2 ja suoraan kakkoseksi noussut Final Fantasy XII.

Heavy Rain joutui siis tyytymään tällä viikolla kolmossijaan. Viime viikon kolmonen, listan veteraani Call of Duty: Modern Warfare 2 oli nyt neljäs. Suomen pelilistan viiden parhaan joukkoon mahtui myös listalle paluun tehnyt Grand Theft Auto IV. Muita palaajia listalla olivat Assassins Creed 2, Singstar SuomiPop ja LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continue.

1. Battlefield Bad Company 22. Final Fantasy XII3. Heavy Rain4. Call of Duty: Modern Warfare 25. Grand Theft Auto IV6. Assassins Creed 27. NHL 108. Singstar SuomiPop9. LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues10. New Super Mario Bros. Wii