Heidi Montag sai roolin Hollywood-komediassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tällä viikolla viihdelehdissä on saatu ihastella kuvia, joissa realitytähti Heidi Montag esittelee muhkeita muotojaan Los Angelesissa järjestetyssä kuvaussessiossa. Nyt on selvinnyt, että kyseessä on elokuvan kuvaukset.

Heidi Montag tekee nimittäin ensimmäisen leffacameonsa suuren budjetin komediaelokuvassa, jonka päätähtinä nähdään Adam Sandler, Nicole Kidman, Jennifer Aniston ja povipommi Brooklyn Decker. Leffan työnimen Daily Mail kertoi olevan Pretend Wife, Just Go. Kuvauksissa ikuistetuista kuvista päätellen leffa tarjoaa silmänruokaa ainakin miehille, sillä Heidi keikistelee etumukseltaan varsin antavassa asussa.

– Vietin juuri elämäni PARHAAN päivän ensimmäisen komediaelokuvani kuvauksissa!!! Se oli enemmän kuin mistä olen koskaan edes uneksinut!!! Minulla oli jalassani housut, jotka itse suunnittelin, Heidi Montag hehkutti kuvauksia Twitter-blogissaan.