Heidin leikelty vartalo ei olekaan täydellinen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realitytähti Heidi Montag on jälleen kuluneella viikolla komeillut viihdelehtien otsikoissa ympäri maailmaa esiteltyään muhkeaa DDD-kokoista varustustaan kuvaussessionsa yhteydessä auliisti myös ympärillä vaaniville paparazzeille.

Samoista kuvauksista on nyt julkaisu verkossa myös toisenlaisia kuvia, joiden sisällöstä vartaloaan lukuisia kertoja leikellyt realityjulkkis ei takuulla pidä. Täydellistä vartaloa kirurgin veitsen avustuksella kovasti tavoittelevan Heidin reisissä ikuistettiin nimittäin varsin näyttävät selluliittipahkurat. Katso kuvat tästä.

– Rakastan vartaloani. Tunnen itseni vielä hieman haavoittuvaksi, mutta en ole koskaan tuntenut itseäni kauniimmaksi ja seksikkäämmäksi. En edes tiennyt, että minulla voi olla näin paljon itseluottamusta, Heidi Montag kommentoi People-lehdelle.

Taannoin kymmenessä kauneusleikkauksessa yhden päivän aikana lähes kohtalokkain seurauksin käväissyt ihmis-Barbie on kertonut avoimesti kaavailevansa lisää operaatioita muiden muassa jättirintojensa kasvattamiseksi entisestään. Tuoreimpien kuvien perusteella paranneltavaa riittää hieman muuallakin.