Katie Pricen nolo moka suorassa lähetyksessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andresta viime vuonna eronnut povipommi Jordan on edelleen Britannian seuratuin julkkistähti. Hän on aiheuttanut kohuotsikoita toisensa perään haukkumalla exäänsä julkisesti, mutta nyt neitokainen on mokannut vielä nolommin.

Britannian huonoimmaksi äidiksi viime vuonna valittu Katie Price oli nimittäin tänään vieraana brittiläisessä This Morning -aamuohjelmassa, kun puheeksi tuli hänen ja vapaaottelija Alex Reidin kohuttu avioliitto. Intoa puhkuneen glamourmallin oli ilmeisesti tarkoitus kehua vuolaasti uutta miestään, mutta hän lipsautti kuitenkin vahingossa entisen miehensä nimen ”minä ja Pete”.

Pari viikkoa sitten viranomaiset totesivat Katien ja Alexin pika-avioliiton laittomaksi, kun julkkisparin Las Vegasissa vihkineen papin oikeudet oli kumottu jo vuosia aiemmin hänen harrastettu seksiä kirkossa useiden naisten kanssa. Katie ja Alex suunnittelevat nyt povipommin mukaan uutta – ja tällä kertaa laillista – avioitumista Britanniassa.