Kemopetrol-tähti Laura Närhi soolouralle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kemopetrol-yhtyeestä tunnettu Laura Närhi julkaisee suomenkielisen sooloalbumin toukokuussa. Yhden 2000-luvun alun suurimman radiohitin Kuutamolla levyttänyt artisti on valmistellut tulevaa soololevyään jo parin vuoden ajan.

Albumin lopputulokseen on vaikuttanut suurelta osin tuottaja Matti Mikkola, joka muistetaan Tehosekoitin-yhtyeestä. Matti on säveltänyt lähes kaikki uuden levyn kappaleet ja Laura on tehnyt ison osan sanoituksista.

– Emme tunteneet toisiamme entuudestaan, mutta hyvin äkkiä kävi selväksi molempien rakkaus kauniita melodioita ja ja stemmalaulua kohtaan. Lähdimme aika nollatilanteesta vähitellen tunnustelemaan eri musiikkityylejä ja etsimään sitä juuri mulle sopivaa juttua ja biisejä, kertoo Laura prosessista.

Levyn ensimmäinen single Jää mun luo on toimitettu radioille ja kappaleesta on mahdollista kuulla klippi Lauran Myspace-sivuilta. Omien kappaleiden lisäksi sanoitus ja sävellysapua Laura on saanut muun muassa Chisulta, Lasse Kurjelta ja Iisa Pykäriltä ja sovitus- ja tuotantoapua on tuonut DJPP alias Street Kobra.

– Tämä projekti on ollut vaikeinta ja haastavinta mitä olen ikinä tehnyt. Samalla olen kuitenkin oppinut ihan hirveän paljon ja todistanut itselleni että minä pystyin tähän, Laura jatkaa.