Hiphop-tähti etsintäkuulutettiin – on jo vankilassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Lil Wayne, oikealta nimeltään Dwayne Carter III, sai taannoin ehdottoman vankeustuomion rötöksistään ja hän istuu parhaillaan New Yorkin Rikers Islandin vankilassa kaltereiden takana suorittamassa tuomiotaan.

Se ei kuitenkaan vielä ilmeisesti riittänyt, sillä Arizonan osavaltion viranomaiset ovat etsintäkuuluttaneet vankilassa istuvan artistin. Etsintäkuulutuksen syy on vähintäänkin mielenkiintoinen. Arizonalaiset etsintäkuuluttivat Lil Waynen koska hän ei saapunut vaadittuna aikana oikeudenkäyntiin vastaamaan syytteisiin huumeiden ja aseiden hallussapidosta.

Tarina ei kuitenkaan kerro olisiko artistin pitänyt karata vankilasta päästäkseen kuulemaan uusia syytteitä. Oikeudenkäynti liittyy hänen vuonna 2008 tapahtuneeseen pidätykseensä. Tuolloin Lil Waynen keikkabussista löytyi marijuanaa, ekstaasia ja useita laittomia käsiaseita.