Mischa Bartonilla selluliittiongelmia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Historian seksikkäimpien televisiotyttärien listalle taannoin noussut Mischa Barton on kokenut viime aikoina kovia yksityiselämänsä puolella. Näyttelijäura näyttää nyt kuitenkin viimeaikaisten ongelmien jälkeen lupaavalta.

Alkoholiongelman ja psykiatristen vaikeuksien kanssa jo pidempään kamppaillut Barton haastettiin äskettäin oikeuteen New Yorkin asuntonsa maksamattomien vuokrien takia. Trendikkäällä alueella sijaitsevan asunnon vuokra on yli 5 000 euroa kuussa. Nyt Mischa on ikuistettu vähemmän mairitteleviin kuviin, joiden perusteella hänellä lienee jonkinasteinen selluliittiongelma. Katso kuvat tästä.

Mischan oli viime syksynä määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Barton jäi sarjan lopetuksesta huolimatta asumaan New Yorkiin. 24-vuotias Barton nousi kuuluisuuteen suositun O.C.-televisiosarjan kautta. Tämä vuonna hän tekee neljä elokuvaroolia.