Mitä kaikkea oluttölkeistä saakaan aikaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmasta löytyy kierrätystaidetta joka lähtöön, kun idearikkaat nikkarit ovat päättäneet hyödyntää esimerkiksi monenlaisia jätteitä. Mielenkiintoisimpiin ja yleisimpiin keräilymateriaaleihin lukeutuvat erityisesti tyhjät pullot ja oluttölkit, joista on vuosien varrella rakennettu monenlaisia virityksiä ja jopa taloja.

Tällä kertaa amerikkalainen viihdeblogi on koonnut sivuilleen kuvagallerian tyhjistä oluttölkeistä tehdyistä teoksista. Mukana on pienten alumiiniteosten lisäksi myös esimerkiksi lava-auto, korkokengät sekä massiivisella laahuksella varustettu iltapuku. Katso kuvat tästä.

Lisäksi galleriassa nähdään myös Englannin parlamenttitalo ja Big Ben, riikinkukko, käsilaukku, linna ja erilaista näyttävää seinätaidetta.