Sandra Bullock muutti pois kotoa – asumusero!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdelehdissä on seurattu tiiviisti kuinka Sandra Bullock reagoi miehensä Jesse Jamesin uskottomuuden paljastumiseen. James jäi äskettäin kiinni peräti 11 kuukautta kestäneestä seksisuhteesta näyttävään tatuointimalliin. Mies petti tuoretta Oscar-voittajaa hänen ollessaan kuvaamassa uutta Elämä pelissä -elokuvaansa.

Eilen kerrottiin kuinka elokuvan päätähtenä Sandra Bullock perui tälle viikolle kaavaillun Euroopan reissunsa ja sen takia myös elokuvan Lontoon ensi-ilta päätettiin perua kokonaan. Syyksi kerrottiin odottamattomat henkilökohtaiset syyt. Sandran kerrotaankin ryhtyneen toimeen ja muuttaneen pois hänen ja miehensä yhteisestä kodista jo muutama päivä ennen kuin miehen uskottomuus tuli julki.

Tällä hetkellä Sandra Bullock elää siis asumuserossa aviomiehestään. Vielä ei ole saatu vahvistusta sitä onko jompikumpi pariskunnasta hakenut jo avioeroa. Pariskunta on ollut yhdessä vuodesta 2004 saakka. Tuolloin he tapasivat Discover Channelin Monster Garage -ohjelman kuvauksissa. Pariskunta avioitui vuonna 2005.