Suosikkinäyttelijä yritti tappaa itsensä ja vaimonsa autoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa pidetty näyttelijä Bruce Jones on saanut syytteen liikenteen vaarantamisesta ja pahoinpitelystä elokuussa 2009 Walesissa tapahtuneesta välikohtauksesta. Syyttäjä uskoo, että Jones yritti tappaa itsensä ja vaimonsa.

Huippusuositusta Coronation Street -saippuasarjasta tuttu tähti ajautui vaimonsa kanssa rajuun riitaan ajomatkallaan. Syyttäjä Gordon Hennellin mukaan vaimo Sandra oli ratissa ja ”pelkääjän paikalla” istunut Bruce Jones oli riitelyn tuoksinnassa tarttunut yllättäen rattiin ja kertonut tappavansa molemmat. Vaimo oli kuitenkin juuri ja juuri saanut pidettyä heittelehtivän auton tiellä, BBC News uutisoi.

Vaimon mukaan Bruce Jones kertoi ohjaavansa auton päin vastaantulevaa rekkaa. Hänen mukaansa riita alkoi sormuksesta. Jones kiistää molemmat syytteet.