Tämän nakumallin kanssa näyttelijäkaunotarta petettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa on parin päivän ajan kuohuttanyt In Touch -lehden julkisuuteen tuomat väitteet, joiden mukaan näyttelijä Sandra Bullockin aviomies Jesse James olisi pettänyt tuoretta Oscar-voittajaa toisen naisen kanssa jo pidemmän aikaa.

Lehden mukaan James petti vaimoaan kun tämä oli kuvaamassa parhaan naispääosan Oscarin arvoista rooliaan elokuvaan Elämä pelissä. Miehen kerrotaan bonganneen Michelle ”Bombshell” McGee -nimisen naisen yhteisöpalvelu Facebookista ja olleen tämän kanssa suhteessa yhdentoista kuukauden ajan. Nyt vahvasti tatuoidun neitokaisen rohkeita kuvia on kaivettu internetin syövereistä. Katso kuva tästä.

Tatuointilehtien sivuillakin nakumallina toiminut McGee lähetti Jamesille ensin ystäväpyynnön, koska halusi toimia mallina miehen pyörittämälle West Coast Choppers -yhtiölle. Tämän jälleen viestittely jatkui kiivaana yksityisesti ja tilanne kehittyi pian oikeaksi seksisuhteeksi. McGeen mukaan he tapasivat jopa kolme kertaa viikossa.