Tina Wallman Australian seksikkäin kaunotar?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina Australia on toiminut varsinaisena kypsytyspaikkana tulevaisuuden supermalleille, kun kengurumaasta on tullut viihdemaailmankin tietoisuuteen kaunottaria toisensa jälkeen. Aiemmin maasta tunnettiin lähinnä Nicole Kidman, Kylie Minogue ja Miranda Kerr, mutta nyt valtikka on vaihtumassa kovaa vauhtia.

Julkkisneitokainen Rosie Huntington-Whiteley on jo saanut varsin pysyvän jalansijan esimerkiksi Yhdysvaltojen viihdelehdissä, ja nyt perästä tulee kovaa vauhtia seuraaja. Hän on 29-vuotias Melbournessa syntynyt Tina Wallman. Katso kuvat tästä.

Tina Wallman on nyt poseerannut näyttävässä nakukuvassa Monkey-lehden sivuilla. Tumman neitokaisen intiimialueita tyylikkäässä otoksessa ei tosin näy, mutta se tuskin kuvan vaikuttavuutta heikentää. Wallmanin uskotaan nousevan tänä vuonna huippumallien sarjaan monien maannaistensa tavoin.