Candice Swanepoel tanssi pikkuhoususillaan peppu vilkkuen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä on Candice Swanepoel, joka alkaa hiljalleen olla jokaviikkoista täytettä viihdelehtien sivuilla. Eteläafrikkalainen kaunotar on komeillut jo lukuisten lehtien mallikuvissa ja hänet kiinnitettiin myös Victoria’s Secret -malliston kasvoksi.

Yläosattomissakin poseerannut vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähdään tällä kertaa poseeraamassa Esquire-lehden verkkosivuilla sekä valokuvissa että tanssimassa villisti videolla. Alushoususillaan tietenkin. Katso kuvat ja video tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.