Adele Silva muutti tähdeksi Hollywoodiin – päätyi koiranulkoiluttajaksi

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Suomessakin jo vuosia pyörineen brittiläisen televisiosarja Emmerdalen tähti Adele Silva muutti viime vuonna Los Angelesiin haaveenaan näyttelijänura Hollywoodissa. Brittinäyttelijän unelma Hollywood-rooleista ei ainakaan vielä ole toteutunut, sillä näyttelemisen sijaan tähti työskentelee koiranulkoiluttajana.

Emmerdale-sarjassa ilkeää Kelly Windsoria näytellyt Silva on perustanut toisen brittiläisen näyttelijättären Ceri Bethanin kanssa oman Walkies of Fame -nimisen firman, jonka liikeidea on ulkoiluttaa koiria, Daily Mail -julkaisu kertoo. Kyseisen firman nettisivuilla näyttelijättäret kertovat avoimesti yrittävänsä luoda uraa hollywoodnäyttelijöinä, mutta keksineensä eläinrakkaina ihmisinä koiranulkoilutuksen sivubisneksekseen.

Silva saa lisätienestiä lisäksi työskentelemällä Los Angelesissa sijaitsevassa Ted Baker -vaateliikkeessä. Briteissä koko kansan tuntema näyttelijä tietää, ettei ura Hollywodissa aukene helposti.

– Olen työtätekevä näyttelijätär ja täällä voit joko myydä sielusi tai tehdä rehellistä päivätyötä, tähti on kommentoinut uravalintojaan.

Silva aloitti suositussa Emmerdale-sarjassa Kelly Windsorin roolissaan jo vuonna 1993, jolloin hän oli vasta 12-vuotias. Näyttelijä tähditti sarjaa vuoteen 2000 asti, jolloin hän jäi sarjasta viiden vuoden tauolle. Silva palasi vielä tekemään sarjaa vuodet 2005-2007.

Monien näyttelijöiden haave Hollywood-urasta ei ole todellakaan helppo saavuttaa. Los Angelesissa on siipiään koittanut myös monia suomalaisia näyttelijätähtiä. Muun muassa pieniä rooleja rapakon takana saanut Peter Franzen on vaimonsa Irina Björklundin kanssa asunut Los Angelesissa vuodesta 1999 asti.