Hollywood-liiton rikkonut seksipommi nakuilee jälleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmaa on muutaman päivän ajan kuohuttanyt In Touch -lehden julkisuuteen tuomat väitteet, joiden mukaan näyttelijä Sandra Bullockin aviomies Jesse James olisi pettänyt tuoretta Oscar-voittajaa toisen naisen kanssa jo pidemmän aikaa. Bullockin muutto pois kotoaan vahvisti tiedon paikkansapitävyyden.

Samalla kyseinen kolmas pyörä, nakumallina toimiva yltä päältä tatuoitu Michelle ”Bombshell” McGee on käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja lunastanut oman 15 minuuttisensa julkisuudessa. Neitokaisen nakukuvia onkin nyt julkaistu viihdelehdissä ympäri maailmaa ja Bombshell itsekin heitti bensaa liekkeihin julkaisemalla Jamesilta saatuja tekstiviestejä. Katso nakukuvat tästä.

James petti Sandra Bullockia kun tämä oli kuvaamassa Oscarin arvoista rooliaan elokuvaan Elämä pelissä. Miehen kerrotaan bonganneen Michelle ”Bombshell” McGee -nimisen naisen Facebookista ja olleen tämän kanssa suhteessa yhdentoista kuukauden ajan. McGee lähetti Jamesille ystäväpyynnön, koska halusi toimia mallina miehen pyörittämälle West Coast Choppers -yhtiölle. Tämän jälleen viestittely jatkui kiivaana yksityisesti ja tilanne kehittyi pian seksisuhteeksi.