Rokkareiden jekku: Leffakaunottaret usutettiin keskelle fanihysteriaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nuoret Hollywod-tähdet Kristen Stewart ja Dakota Fanning nähdään pian valkokankaalla The Runaways -elokuvan tähtinä. Tositapahtumiin perustuvassa elokuvassa he näyttelevät samannimisen rockyhtyeen tähtiparia Joan Jettiä ja Cherie Curriea. Nyt aidot rokkarit ovat järjestäneet näyttelijöilleen pienen yllätyksen.

70-luvulla The Runaways -yhtyeensä kanssa kansainvälistä menestystä niittäneet Joan Jett ja Cherie Currie olivat juhlimassa Kristenin ja Dakotan kanssa elokuvan ensi-iltaa keskiviikkona New Yorkissa. Rokkarit päättivät samalla käyttää tilaisuuden hyväkseen ja näyttää nuorille tähdille millaista on todellinen rockelämä ja fanihysteria kirkuvien fanien keskellä.

Ensi-illan jatkobileet järjestettiin maineikkaassa Bowery-hotellissa. Rokkarit hoitivat juhlapaikalle suuren joukon innokkaita faneja, jotka saivatkin aikaan todellisen kaaoksen, New York Daily News kertoo. Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa tähdet joutuvat fanien piirittämäksi, mutta kuvauksissa homma oli kuitenkin hallinnassa. Nyt sama koettiin aidossa ympäristössä ja aitojen fanien kanssa.