Seksiskandaalin ryvettämä popkaunotar hakee avioeroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman viihdemediat ovat seuraneet viimeisimpien viikkojen ajan tarkasti brittiläisen poptähti Cheryl Colen selviytymista häntä kohdanneesta traagisesta paljastuksesta. Laulajatähti sai viime kuussa tietää, että hänen aviomiehensä Ashley Cole oli ollut seksisuhteessa ainakin viiden eri naisen kanssa avioliiton aikana.

Asian paljastuttua Cheryl lensi heti Yhdysvaltoihin, josta käsin hän lähetti miehelleen eroilmoituksen tekstiviestillä. Hänen palatessaan seuraavalla viikolla kotiinsa Britanniaan mies oli jo muuttanut pois pariskunnan miljoonien arvoisesta kodista. Samalla popparin taustavoimat ilmoittivat suhteen päättyvän avioeroon.

Sittemmin lehdissä on ihmetelty kovasti, että miksi Cheryl Cole ei ole jättänyt erohakemustaan oikeuteen. Nyt neitokainen on kuitenkin ilmoittanut jättävänsä avioerohakemuksen oikeuteen viimeistään alkavalla viikolla, Sunday Mirror uutisoi. Lehden mukaan Cheryl ei halua miehensä rahoja avioerossa.