Kristen Stewartin mekko oli paljastaa liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvien päätähtenä nähtävä Kristen Stewart tähdittää parhaillaan myös The Runaways -nimistä räväkkää rock-elokuvaa, joka kertoo tositarinan samannimisen tyttöyhtyeen vaiheista. Nyt Kristen kiertää maailmaa elokuvansa ensi-iltajuhlissa.

Samalla viihdelehtien lukijat ovat päässeet tiirailemaan millaisiin asuihin punaisilla matoilla vielä varsin uusi tuttavuus sonnustautuu juhlia varten. Tällä kertaa Kristen on ikuistettu elokuvansa New Yorkin ensi-illassa yllättävän naisellisessa asussa. Mekko oli kuitenkin vähällä paljastaa hieman liikaa, kun sen yläosa ei pysynyt kunnolla ylhäällä. Katso kuvat tästä.

Uuden elokuvan esikuvana olleet rokkarit järjestivät elokuvan naistähdille tällä viikolla varsinaisen yllätyksen, kun he olivat kutsuneet ensi-illan jatkobileisiin suuren määrän innokkaita faneja. Samalla tähdet saivat kokea millaista on elää todellista rock-elämää.