Nicole Kidman historiallisen muodokkaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu australialaisnäyttelijä Nicole Kidman tunnetaan kuvankauniina ja hoikkana kaunottarena, mutta viime aikoina hän on saanut kritiikkiä muuttuneiden kasvonpiirteidensä johdosta. Kauneusleikkaukset ja Botoxit eivät ole välttämättä onnistuneet kovin hyvin.

Muutama kuukausi sitten Nicole poseerasi alusasussa lehden kannessa, mutta nyt kengurumaan kaunotar menee vielä hieman pidemmälle. Tuoreessa kuvassa hän poseeraa nimittäin varsin antavassa alusasussa rintavampana kuin ehkä koskaan. Katso kuvat tästä.

Marraskuussa Kidman poseerasi American Music Awards -Gaalassa. Tuolloin eräs amerikkalainen viihdesivusto ilmoitti ehdottavansa Nicolea hänen huuliensa perusteella seuraavan Batman-elokuvan Jokerin rooliin. Nicole synnytti ensimmäisen biologisen lapsensa Sunday Rosen reilut puolitoista vuotta sitten ja pääsi raskauden jälkeen nopeasti takaisin huippukuntoon.