Vanessa Hudgens käänsi katseet julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

High School Musical -teinileffoista tunnetuksi tullut Vanessa Hudgens on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa julkkisjuhlista ja kohuotsikoista. Nyt 21-vuotiaan kaunotar on kuitenkin jälleen saatu ikuistettua punaisella matolla varsin näyttävänä.

Verkkoon vuotaneiden alastonkuviensa merkeissä teini-ikäisenä supertähdeksi noussut Vanessa Hudgens kuvattiin osallistumassa ShoWest-tapahtuman päättäjäisiin. Illan aikana palkittu nuori kaunotar oli pukeutunut suorastaaan säkenöivään mekkoon, joka esitteli samalla hieman paljasta pintaa. Katso kuvat tästä.

Vanessan on huhuttu vievän Kirsten Dunstin roolin seuraavassa Spider-Man -elokuvassa, sillä Vanessan poikaystävä Zac Efron on jo kiinnitetty pääosaan Peter Parkerin rooliin. Efron korvaa elokuvan aikaisemman päätähden Tobey Maguiren, joka yllätti taannoin leffapomot eroamalla koko elokuvaprojektista.