Britney Spears shoppaili ilman rintaliivejä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan erohuhujen pyörteessä oleva poptähti Britney Spears on ollut viime kuukausina useita kertoja otsikoissa siksi, että hän ei suostu käyttämään nykyisin juuri koskaan rintaliivejä. Kahden lapsen äiti ei kuitenkaan ole tässä mielessä aivan verrattavissa esimerkiksi supermalleihin.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovatkin siksi ihmetelleen jo pidemmän aikaa kuinka supertähti kehtaa liikkua julkisella paikalla asussa, joka paljastaa hänen ”ei enää niin timmissä kunnossa” olevan rintavarustuksensa. Toiset ovat taas liputtaneet hyvän asenteen puolesta, sillä heidä mielestään supertähtikin saa olla siviilissä aivan oma itsensä. Kaikesta huolimatta tällaiset kuvat nostavat laulajan otsikoihin kerta toisensa jälkeen. Katso tuoreimmat otokset tästä.

Viime viikolla News of the World -lehti uutisoi, että Britney olisi eronnut agentti-miehestään Jason Trawickista. Jo seuraavana päivänä pariskunta kuitenkin kumosi huhut shoppailemalla käsi kädessä pitkin Beverly Hillsiä.