Seksikkäintä popparia syytetään biisivarkaudesta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittitähti Cheryl Cole tuli aikoinaan tunnetuksi Girls Aloud -tyttöbändin jäsenenä, mutta yhtyeen hajoamisen jälkeen hän suuntasi soolouralle ja sai valtavan suosion. Hänen singlensä Fight For This Love nousi nimittäin taannoin suoraan brittilistan ykköseksi.

Nyt Cherylin kerrotaan ajautuneen levy-yhtiönsä Sonyn kanssa riitaan singlestä maksettavista korvauksista. He ovat kuitenkin jutussa samalla puolella, sillä kolmas osapuoli väittää omistavansa lailliset oikeudet kyseiseen hittibiisiin. Sony ja Cheryl on nyt haastettu oikeuteen Peermusic-nimisen yhtiön haasteen johdosta, The Sun uutisoi.

Realitytuomarinakin uraa brittitelevisiossa tehnyt kaunotar äänestettiin taannoin brittimiesten toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Viime aikoina Cheryl on kuitenkin ollut otsikoissa hieman ikävämmissä asioissa, sillä hänen aviomiehensä Ashley Cole jäi kiinni pettämisestä useiden naisten kanssa. Viikonloppuna Cheryl Cole ilmoitti taustavoimiensa välityksellä jättävänsä virallisen erohakemuksen tällä viikolla.