Kim Kardashianin ”mahtava peräsin” bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä mittavan kokoisesta takapuolestaan alunperin tunnetuksi tullut julkkistähti Kim Kardashian on sittemmin tullut tutuksi myös omasta realityohjelmastaan, joka teki taannoin E!-televisiokanavalla jopa kaikkien aikojen katsojaennätyksen.

Takapuolen siivellä saatu menestys on tuonut tullessaan myös monenlaisia oheistuotteita. Yksi niistä on monien muiden julkkistähtien tavoin oma hajuvesi, jonka logosta neitokainen parhaillaan riitelee. Siviilipuolella hänet on kuitenkin nyt bongattu nauttimassa auringosta bikineihin sonnustautuneena. Katso kuvat tästä.

Korusuunnittelija Lindley Bertin lähetti taannoin Kimille suunnittelemansa Korcula-malliston korun, jossa nähdään kaksi K-kirjainta seläkkäin. Nyt Kimin tuoksun logo on lähes identtinen tämän korun kanssa, ja Bertin on suivaantunut tapauksesta. Stylist-lehdessä hän syyttääkin Kardashiania logovarkaudesta. Vertaa logoa ja korua tästä.