Nyt etsitään bändärille sulhasta Subin uudessa sarjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Subin Rokkarille morsian -realitysarjan alfauros Bret Michaels hylkäsi morsianehdokas Daisyn sarjansa toisella kaudella, mutta lohdutuspalkinto oli hyvä: Daisy sai lopulta oman realitynsä, jossa hän pääsee itse valitsemaan sulhasensa.

Amerikkalaissarja Bändärille sulhanen alkaa Subilla sunnuntaina 11. huhtikuuta. Bändärille sulhanen (Daisy of Love) on Rokkarille morsian (Rock of Love) -sarjan spin off. Rokkarille morsian -sarjan toisella kaudella ohjelman tähtiuros Bret Michaels hylkäsi Daisy de la Hoyan kalkkiviivoille, mutta loppujen lopuksi Daisylle kävi paremmin kuin hyvin: televisiopomot antoivat hänelle oman sarjan.

Bändärille sulhanen -sarjassa temperamenttinen Daisy pääsee valitsemaan itselleen sulhasen 20 rock-henkisen uroon joukosta. Daisyn kainaloon tahtovat muiden muassa London, Flex, 12 Pack, Sinister, Chi Chi, Big Rig, Fox, Cage, Tool Box, Cable Guy ja Professor. Sarjaa juontaa Daisya valinnassa avustava Riki Rachtman.

Valintaprosessi etenee Daisyn mieltymysten, sulhaskandidaattien käytöksen ja erilaisten tehtävien kautta. Osa porukasta putoaa heti alussa pelistä pois, koska he ilmoittavat haluavansa jakaa Daisyn. Tämä ei tietenkään käy, sillä Daisy etsii ”oikeaa rakkautta”.