Hollywood-kaunotar paljasti hemaisevan ulkonäkönsä salaisuuden

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Hollywood-tähti Catherine Zeta-Jones on paljastanut kauneutensa salaisuuden. Näyttelijättären kauneudenhoitomenetelmät eivät kuulosta kovinkaan kalliilta, sillä tyyriiden voiteiden sijaan – tai niiden lisäksi – tähti käyttää kauniin ulkonäkönsä ylläpitämiseen hunajaa, suolaa ja olutta.

– Olen ulkonäköni orja! Pidän ihoni kirkkaana lisäämällä koko vartalooni hunajan ja suolan sekoitusta, joka kosteuttaa ja kuorii ihoa. Käytän myös hiustenhoitoaineena hunajaa ja olutta. Haisen aivan oluttynnyrin pohjalta päiviä jälkeenpäin, näyttelijätär on kertonut Breaking News -julkaisun mukaan.

40-vuotias Zeta-Jones kertoo tekevänsä kovasti töitä säilyttääkseen hemaisevan ulkonäkönsä. Näyttelijätär on myös paljastanut rakastavansa meikkejä ja kantavansa niitä aina mukaanaan mihin tahansa hän meneekin.

Zeta-Jones on naimisissa itseään 25-vuotta vanhemman näyttelijän Michael Douglasin kanssa. Vuodesta 2000 naimisissa olleella pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.